Σε βαριέμαι (και λυπάμαι γι’ αυτό)!


Το πιθανότερο είναι να με βρίσεις… Να με πεις μισογύνη, σεξιστή, φαλλοκράτη και διάφορα τέτοια (δια)κοσμητικά επίθετα!

Αλλά να σου πω την αλήθεια; Χέστηκα! Γιατί, όπως μου αρέσει να λέω:

Αυτές είναι οι απόψεις μου
και αν δεν σου αρέσουν… έχω και άλλες!

Το περιστατικό

Σάββατο πρωί λοιπόν, με χαλαρό καφέ περιπλανιέμαι στα sites και πέφτω πάνω σε μία είδηση: Πρωταγωνιστές δύο νέοι άνθρωποι…

Ο ένας ποδοσφαιριστής… Λέγεται Κυριάκος Παπαδόπουλος  τον οποίον δεν ξέρω διότι ουδεμία σχέση έχω με το ποδόσφαιρο!
Η άλλη ηθοποιός… Λέγεται Τραϊάνα Ανανία την οποία δεν την γνωρίζω (και ας είμαι σινεφίλ).  Έμαθα όμως διαβάζοντας, ότι έγινε ευρέως γνωστή –προσφάτως- λόγω ενός αισθησιακού τσιφτετελιού που χόρεψε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου (ούτε λέξη για την υποκριτική της καριέρα)!

Η ηθοποιός λοιπόν έχει Instagram (σιγά μην δεν είχε) ανοιχτό στο κοινό, που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να της στείλει μήνυμα και να δει τις φωτογραφίες της, με χιλιάδες followers και άπειρες φωτογραφίες της (πάρα πολύ ωραίες μπορώ να πω και καθόλου προκλητικές)

pod1

Ο ποδοσφαιριστής λοιπόν αποφασίζει να στείλει ένα προσωπικό μήνυμα στην ηθοποιό με 4 απλές ευγενικές καθημερινές λέξεις:

«Καλημέρα. Τι κάνεις εσύ;»

(Σημείωση: Επαναλαμβάνω ότι το μήνυμα ήταν προσωπικό, που σημαίνει ότι μπορεί να το διαβάσει μόνο ο αποδέκτης!)

Η απάντηση της Τραϊάνας ήταν άμεση, δημόσια και προσβλητική… Ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγόρησε (επαναλαμβάνω δημόσια) για τον ενικό και για το ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα (!) να της απευθύνει την «καλημέρα» του!

Δεν θα σε κουράσω με παραπάνω λεπτομέρειες (μπες στα sites και θα διαβάσεις όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της «σεξουαλικής παρενόχλησης»)…

Traiana

Για την ιστορία να πω ότι κάτω από την απάντηση της ηθοποιού υπήρχαν διάφορες απαντήσεις «συμπαράστασης» που της έδιναν συγχαρητήρια για το ήθος της (όλες στον ενικό αλλά δεν την είδα να ενοχλείτε), σταυρώνοντας τον «αγενή πέφτουλα» ποδοσφαιριστή που τόλμησε να πει «καλημέρα» στον ενικό!

Το περιστατικό αυτό μου θύμισε ένα παλιότερο που μάλιστα είχα γράψει με μία αντίστοιχη κυρία που όταν κάποιος της είπε (στον πληθυντικό): «Είστε πολύ όμορφη» εκείνη του απάντησε (στον ενικό): «Και εσύ είσαι πολύ μαλάκας»

Μπορείτε ΕΔΩ να διαβάσετε εκείνο το κείμενο…

Θύμωσα; Δεν ξέρω…

Αυτό που ξέρω, είναι ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν «Χέσε μας κουκλίτσα μου»! Και όχι μόνο «κουκλίτσα μου» αλλά «κουκλίτσες μου»!

Διότι δεν ήταν μόνο η ηθοποιός που η απάντησή της ήταν προσβλητική, άδικη και απολίτιστη, αλλά και των υπολοίπων που την θαύμασαν για το ήθος της! Έλεος…

Είναι ήθος να «κρεμάς στα μανταλάκια» έναν άνθρωπο που απλά σου είπε καλημέρα και να τον σταυρώνεις γιατί τόλμησε να σε πλησιάσει; Και είναι ήθος εσύ, -βλαμμένη follower- να το επικροτείς;

Πόσο κομπλεξισμός πια;

Ακούω σε διάφορες ηλίθιες συνεντεύξεις που παίρνουν από επίδοξες σελεμπριτούδες αυτό το «σας φλερτάρουν;» και απαντούν σεμνά και χαμηλοβλέποντας «χιχι, όχι γιατί μάλλον με φοβούνται…»

(τώρα μπορείς να αρχίσεις να με βρίζεις)

Ναι, ρε ηλίθια…
(και δεν μιλάω στην ηθοποιό αλλά σε εσένα, εσένα και σένα)!

Να μην σε φλερτάρουν ποτέ, να μην σε πλησιάσει κανείς και να ζεις στον φανταστικό μοναχικό κόσμο της σέλφι! (παρεπιπτόντως, ξέρεις τι είναι η σέλφι; Είναι η ματαιοδοξία και η θλίψη των ανθρώπων, που δεν έχουν κανέναν να τους τραβήξει μια φωτογραφία)

Και ξέρεις γιατί να μην σε φλερτάρουν και να μην σε πλησιάζουν; Γιατί απλά δεν σου αξίζει… Γιατί τελικά δεν είναι οι άντρες που σκέφτονται με το «κάτω κεφάλι» αλλά μάλλον εσύ είσαι που σκέφτεσαι με… (άντε να μην πω!)

Η καραμέλα του «τι θέλει τώρα αυτός και μου μιλάει; Να με πηδήξει θέλει;» έχει γίνει τόσο άγευστη πια και τόσο προσβλητική…

Και δυστυχώς όσο περνάνε τα χρόνια τόσο χειρότερη γίνεσαι!

Λατρεύω το φλερτ, ζηλεύω το γυναικείο φύλο και θαυμάζω τις γυναίκες… Τις θεωρώ έξυπνες, όμορφες, γοητευτικές, πανούργες, αποτελεσματικές, πολύπλοκες! Με λίγα λόγια είναι το ωραιότερο λάθος που έκανε ο Θεός (αν υπάρχει Θεός)

Μα αυτά και με κείνα όμως, ξέρεις τι κατάφερες; Να σε βαριέμαι και να βαριέμαι να ασχοληθώ μαζί σου! Ναι ξέρω, είμαι υπερβολικός αλλά κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω πολύ καλύτερος από σένα και αυτό με θυμώνει γιατί ξέρω ότι δεν είμαι! Χαλάρωσε λοιπόν κουκλίτσα μου και πάρτο αλλιώς, γιατί ήδη έχεις ρίξει το καράβι στα βράχια…

Και είναι κρίμα να σου αξίζει να μην ασχολείται κανείς μαζί σου
(εκτός από τον κομπλεξισμό σου)

Σχολιάστε